06:11:06 18.04.2024
Stiri

FOTO // Melania Trump, o Primă Doamnă cum nu s-a mai văzut: A pozat dezbrăcată și e mândră de asta

Monden 10.12.2018 15:19 Vizualizări4703 Autor: Ziarul National
FOTO // Melania Trump, o Primă Doamnă cum nu s-a mai văzut: A pozat dezbrăcată și e mândră de asta sursa: google.ro


Soția președintelui american Donald Trump a pozat nud, în anul 2000, pentru coperta unei reviste. Fotografia a ieșit recent la iveală.

Din prima zi a mandatului preluat de soțul ei, Melania Trump nu a fost o Primă Doamnă ca toate celelalte care au precedat-o la Casa Albă. A devenit cea mai importantă femeie din Statele Unite când soțul său a ajuns al 45-lea președinte al Statelor Unite. Și dacă Donald Trump a adus imediat un suflu impetuos în administrația sa, Melania a reușit și ea să rupă tradiția la Casa Albă, notează cotidianul britanic The Daily Express.

Potrivit cărții „Melania Trump: Everything you ever wanted to know about America’s future First Lady” („Melania Trump: Tot ce ați vrut să știți vreodată despre viitoarea Primă Doamnă a Americii”), scrisă de Talia Rose, „ea ar putea fi întâia Primă Doamnă care a pozat dezbrăcată”. În anul 2000, fostul model a pozat nud pentru coperta ediției din luna ianuarie a revistei GQ.

Ședința foto a avut loc într-un avion Boeing 727 care îi aparținea lui Donald Trump, iar Melania a pozat dezbrăcată, întinsă pe o blană, cu posteriorul expus în plan secundar.

Într-o altă imagine, ea stă pe o canapea albă, la bordul aparatului de zbor, într-o postură provocatoare, cu sânii puțin acoperiți, și cu o valiză plină de bijuterii în față, iar în a treia fotografie publicată de revista GQ ea stă în picioare, pe una din aripile avionului, îmbrăcată în bikini și sutien roșu, cu ochelari de soare negri, și cu un pistol cromat cu care țintește în spatele ei.

Sunt ipostaze firești pentru un fotomodel și, cumva, destul de „cuminți” în comparație cu pictorialele de astăzi din industria modei, dar aceste „amintiri” din trecutul Melaniei contrastează, totuși, puternic cu rolul de Primă Doamnă pe care îl îndeplinește acum. Mai cu seamă pentru că, așa cum remarcă Daily Express, ea nu are remușcări și s-a declarat mândră de acele imagini. Melania a numit atunci coperta „una dintre cele mai mari realizări” ale sale.

Potrivit ziarului britanic, Donald Trump a fost încântat atunci de ședința foto și a cerut ca fotografiile să-i fie trimise la birou.

Chiar dacă presa continuă să scormonească prin trecutul ei, Melania Trump și-a luat în serios rolul la Casa Albă și a coordonat și în acest an operațiunea de decorare de Crăciun a clădirii administrației prezidențiale americane. Tema pe care ea a ales-o pentru sărbătorile din 2018 omagiază „comorile Americii” („America's Treasures”).

Reşedinţa prezidenţială va menţine aceste decoraţiuni toată luna decembrie pentru a primi peste 30.000 de vizitatori cu prilejul recepţiilor şi activităţilor din această perioadă festivă.

Un mare pom, denumit „Gold Star Family”, prezidează Aripa de Vest a Casei Albe, cu scopul de a omagia trupele americane detaşate în exterior, astfel încât au fost instalate mai multe tablete digitale pe care se vor putea scrie mesaje adresate celor care slujesc în afara patriei.

Familiile Stelei Aurii sunt cele ai căror membri au căzut la datorie în luptele armate.

O ghirlandă patriotică, în culorile drapelului american, şi mai multe stele aurii decorează zone ale Casei Albe.

Prima doamnă a lucrat la acest concept decorativ încă din vară, după cum a mărturisit în iulie pe contul său de Instagram, unde este văzută punând la punct elementele ornamentale pentru Casa Albă, începând cu grădina unde se expune felicitarea oficială a familiei prezidenţiale şi unde un şir de 40 de brazi indică drumul și continuând cu ornamentele de şemineu reprezentând vederi panoramice ale oraşelor New York, Chicago, San Francisco şi Saint Louis pentru a aduce un omagiu arhitecturii şi designului din SUA.

Un alt itinerariu este cel care conduce la Salonul Verde, unde este adus un omagiu recoltelor din diferite zone ale ţării, cu o amplă varietate de fructe, legume şi cereale. Pentru a evidenţia diversitatea teritorială, sunt expuse 72 de ornamente realizate manual din hârtie reprezentând cele şase regiuni ale ţării şi care au fost atârnate în brazii de peste patru metri înălţime.

Melania Trump a postat pe reţelele de socializare fotografii şi un filmuleţ în care prezintă mare parte din decoraţiuni. „Casa Albă este pregătită pentru celebrarea Crăciunului şi sărbătorilor de iarnă”, este mesajul Melaniei Trump. „Casa Albă străluceşte pentru sezonul festiv. Mulţumesc tuturor voluntarilor din toată ţara care au muncit din greu pentru a decora Casa Albă”, a mai scris ea.

Pomul de Crăciun a fost instalat în Salonul Albastru. Acesta măsoară 18 metri înălţime şi este împodobit cu 150 de metri de panglică din catifea albastră cu marginile aurite, având brodate însemnele fiecărui stat şi teritoriu al SUA.

Sursa: eva.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md