(VIDEO) Fără permis de conducere și în stare de ebrietate! Tânăr de 20 de ani, urmărit de polițiști până în Anenii Noi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 20 de ani, fără permis de conducere și în stare de ebrietate a fost reținut de oamenii legii după ce a ignorat somația inspectorilor de patrulare de a se opri. Incidentul a avut loc în seara de 9 decembrie, pe strada Burebista din capitală. Șoferul însă a fost stopat și reținut abia în orașul Anenii Noi, de către un alt echipaj al Poliției. Întrebat de ce nu s-a oprit conform somației, acesta le-a spus că „s-a speriat”, iar mașina este a tatălui său.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, fiind implicați la menținerea siguranței traficului rutier, inspectorii de patrulare au observat pe strada Burebista din sectorul Botanica al capitalei un automobil de model „Ford Transit” care se deplasa haotic. La semnalul inspectorilor de oprire a autoturismului, șoferul intenționat a ignorat somația și a continuat deplasarea cu viteză, îndreptându-se spre ieșirea din oraș, motiv pentru care angajații INP au început urmărirea acestuia. La scurt timp, conducătorul a fost stopat în orașul Anenii-Noi cu ajutorul unui alt echipaj de patrulare.

În urma verificărilor efectuate, agenții de patrulare au constatat că tânărul în vârstă de 18 ani, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Fiind supus testului alcoolscopic s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru acțiunile sale, tânărul riscă să fie tras la răspundere conform legislației în vigoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...