vineri, 19 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău
HomepageBlogAgrobiznes a atins cifra de 5.000 de abonați la Newsletter-ul săptămânal

Agrobiznes a atins cifra de 5.000 de abonați la Newsletter-ul săptămânal

Recomandate

Dragi prieteni, vă anunțăm cu deosebită satisfacție despre faptul că noi am depășit astăzi cifra de 5.000 de abonați la Newsletter-ul pe care-l distribuim gratuit săptămânal.

Este un rezultat cu care echipa noastră se mândrește foarte mult. Agrobiznes este singura instituție mass-media care dispune de o astfel de bază de date de abonați.

5 mii de abonați în 5 ani de existență a Newsletter-ului Agrobiznes

Newsletter-ul Agrobiznes reprezintă o verigă importantă de distribuție a conținutului către o parte dintre cititorii noștri care nu reușesc să țină pasul cu toate știrile și informațiile care se publică zilnic pe site. Prin intermediul acestuia ei o pot face săptămânal, găsind în fiecare joi după-amiază în căsuțele poștale un top al subiectelor din săptămâna în curs. 

Am început să dezvoltăm acest serviciu pentru cititorii noștri încă prin anul 2013, la un an de la apariția Agrobiznes. În tot acest timp, lista abonaților s-a completat cu fermieri și producători din întreaga țară, persoane juridice, instituții și firme, experți, lideri ai asociațiilor agricole, angajați ai instituțiilor de stat, conducători de companii și pasionați de agricultură.

Nu ne rămâne decât să vă mulțumim frumos tuturor celor care ne sunteți alături zi de zi, și ne motivați astfel să dezvoltăm mai departe tot ce facem la moment. Toți doritorii de a se abona la Newsletter o pot face pe prima pagină, coloana din stânga, sau urmând acest link.

Citește și ›

Despre noi