07:52:32 16.04.2024
Stiri

Noi detalii despre moartea tragică a lui Aleksey Lomakin, fotbalist la Lokomotiv Moscova! FOTO | Cadavrul găsit de polişti într-un râu: "Era jumătate în apă, jumătate pe mal!"

Sport 08.12.2018 14:00 Vizualizări2064 Autor: Ziarul National


Noi detalii despre moartea tragică a lui Aleksey Lomakin, fotbalist la Lokomotiv Moscova! FOTO | Cadavrul găsit de polişti într-un râu:

Noi detalii în cazul morţii lui Aleksey Lomakin (18 ani), fotbalistul lui Lokomotiv Moscova decedat după ce a îngheţat de frig ca urmare a unei nopţi îmbibate cu alcool petrecute în oraş. Se pare că acesta ar fi căzut într-un râu în timp ce mergea printr-un parc din Moscova. Rapoartele sugerea că acesta a decedat suferind de hipotermie, după ce a suportat temperaturi de -7 grade Celsius.

Imagini au fost făcute publice. În clipurile prezentate de CCTV se prezintă o vulpe care trage jacheta fotbalistului după ea, prin zăpadă, după ce a îndepărtat-o de la locul tragicului incident. Poliţiştii i-au găsit geaca lui Lomakin la 100 de metri distanţă de corp, iar în aceasta au găsit şi documentele fostului fotbalist.

Potrivit mamei sale, acesta folosea un tratament cu tropicamidă. Lomakin îşi administra nişte picături de ochi, care-i dilatau vederea. Aleksey şi Ivan, prietenul cu care şi-a petrecut noaptea, a spus că cei doi au fost daţi afară dintr-un taxi pe care-l luaseră, chiar înainte să ajungă la destinaţie.

"Un bărbat îşi plimba câinele în parc, pe lângă râul Gorodnya. S-a apropiat la un moment dat de un corp aflat jumătate în apă, jumătate pe mal. Nu există semne de moarte violentă, doar câteva semne mici pe faţă, pe care le-a căpătat, cel mai probabil, când a căzut", spune o sursă, conform The Sun.

Aleksey Lomakin juca la Lokomotiv Moscova de la 11 ani, fiind crescut în academia clubului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md