(video) Cagliari s-a salvat în meciul cu AS Roma grație lui Ioniță. Fotbalistul moldovean a marcat un gol și a dat o pasă decisivă

gfgf

În meciul de astăzi dintre Cagliari și AS Roma în campionatul italian, fundașul moldovean a devenit eroul meciului. Acesta a salvat echipa sa de la înfrângere pe terenul propriu. Artur Ioniță a marcat un gol și a dat o pasă decisivă în ultimul minut din meci. Duelul s-a încheiat cu scorul de 2-2.

În primul time, AS Roma a înscris 2 goluri prin Cristante în minutul 14 și Kolarov în minutul 41. În repriza a doua, Cagliari a găsit forță să revină în meci și să egaleze scorul. Primul pas spre acest fapt eroic l-a făcut moldoveanul Artur Ioniță, în minutul 84. A înscris un gol cu capul dintr-o lovitură de corner.

În minutul 94, doi jucători ai FC Cagliari au fost eliminiți de pe teren din cauza abuzului față de arbitru. Rămași în 9 jucători, echipa gazdă, totuși, a reușit să marcheze golul salvator. În minutul 95, fotbalistul moldovean dă o pasă senzațională care taie ambele linii ale defensivei Romei, oferindu-i posibilitatea lui Marco Sau să marcheze al doilea gol pentru Cagliari.

Echipa lui Ioniță se află pe locul 13 cu 17 puncte în palmares, în timp ce AS Roma se află pe poziția 6-a, având cu 4 puncte mai multe, adică 21.

fdf

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente