/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

O porțiune de pe strada 31 August 1989 din capitală rămâne închisă

missing
08 decembrie 2018, ora 17:51

O porțiune din strada 31 August 1989 din capitală rămâne în continuare închisă. Este vorba despre tronsonul cuprins între străzile Vasile Alecsandri și Armenească. Primăria municipiului Chişinău anunță că au fost prelungite lucrările de reconstrucție a trei străzi din zona centrală a capitalei.

În perioada de referință, circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează:

Ruta de microbuz nr. 101 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 103 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 116 – de pe str. str. M. Eminescu pe str. București, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

Autoritățile îndeamnă șoferii care traversează zona să respecte semnalizarea rutieră.

Amintim că o altă porțiune de pe strada 31 August 1989, cea cuprinsă între străzile  Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni – Alexandru Pușkin, va fi închisă pentru desfășurarea ,,Târgului de Crăciun”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram