08:22:44 25.04.2024
Stiri

CAMPANIE de Crăciun: Doi frățiori, crescuți de un tată în condiții greu de imaginat. Părintele face tot posibilul ca micuții să nu ajungă la orfelinat, acolo unde a crescut și el. Cum puteți dona pentru a le aduce „o MINUNE” de sărbători

Știri 07.12.2018 13:38 Vizualizări2171 Autor: Ziarul National
CAMPANIE de Crăciun: Doi frățiori, crescuți de un tată în condiții greu de imaginat. Părintele face tot posibilul ca micuții să nu ajungă la orfelinat, acolo unde a crescut și el. Cum puteți dona pentru a le aduce „o MINUNE” de sărbători Facebook // Svetlana Sainsus


După moartea mamei lor, doi frățiori din Ialoveni i-au luat locul în familie - ei fac mâncare, curat, spală etc., dar nu uită să meargă și la școală. Tatăl lor refuză să-i dea la orfelinat, fiindcă acolo a crescut și el și știe ce pâine este asta.

„Doi frățiori din Ialoveni trăiesc de câțiva ani în condiții greu de imaginat. Au o bucățică de cămeruță improvizată într-o casă aflată în construcție, oferită din mila unui om... pentru că de altfel rămâneau în stradă. Tatăl copiilor a crescut în orfelinat și nu are susținere. Lucrează din greu ca să le asigure hrană și hăinuțe ca să meargă la școală. I s-a propus sa dea copiii la orfelinat, dar a refuzat, pentru că știe ce viață a trăit el acolo”, a scris pe Facebook Svetlana Sainsus, care a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru acești doi copii, ca să simtă și ei magia sărbătorilor de iarnă.



Potrivit Svetlanei Sainsus, recent, unul dintre frățiori a fost lovit de o mașină.

„Ei nici nu visează la o căsuță sau ceva de genul, au spus că își doresc un brăduț și să fie cald în căsuța lor...”, povestește inițiatoarea campaniei, arătându-se sigură că „împreună le putem schimba soarta și le putem cumpăra împreună o căsuță”.

„Voi credeți în minuni? Haideți să-i facem și pe ei să creadă. Ce ar fi ca, după ce veți trimite acel SMS de 45 de lei să aflați peste un timp că băiețeii s-au mutat la casa lor și au pătuț călduț, nu le mai este frig și că totul se datorează vouă?”, a scris Svetlana Sainsus pe Facebook.



Cei care vor să doneze pentru familia Filimoncov o pot face AICI sau prin expedierea unui SMS cu conținutul 450 la 2910 (abonații Unite) sau 2910 (abonații Moldcell).


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md