/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Bradul adus din România va fi întâmpinat la Chișinău cu un echipaj de șase călăreți. Unde și când va avea loc ceremonia

missing
07 decembrie 2018, ora 17:08

Pomul de  Crăciun donat Republicii Moldova de Guvernul României va fi întâmpinat mâine, la Chișinău, cu mare fast. În capitală va fi organizată o adevărată ceremonie.

Astfel, bradul va fi întâmpinat de un echipaj format din șase călăreți ai Plutonului de cavalerie al Inspectoratului Național de Patrulare din cadrul Inspectoratului General de Poliție. Evenimentul va avea loc la ora 14:30, în fața Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”. Călăreții vor însoți Pomul de Crăciun până pe strada 31 august 1989, unde urmează a fi instalat.

Amintim că, Pomul de Crăciun este adus din munții Bucovinei. Acesta are o înălțime de aproximativ 20 de metri, iar în următoarea săptămână urmează să fie decorat cu peste 46 de mii de LED-uri, potrivit organizatorilor Târgului de Crăciun din Chișinău.

La miezul nopții, strada 31 august din Chișinău va deveni pietonală. Traficul va fi sistat timp de o lună

/FOTO.VIDEO/ Bradul donat de Guvernul României a ajuns la Leușeni. Cum arată pomul de Crăciun care va fi decorat la târg

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram