‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
8.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriNoul Directorul General interimar al ANSA a fost prezentat colectivului Agenției

Noul Directorul General interimar al ANSA a fost prezentat colectivului Agenției

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Directorul General interimar ANSA, Sula Ion, a fost prezentat colectivului Agenției de către Secretarul General al Guvernului, Lilia Palii.

Dl Ion Sula a mulțumit Guvernului pentru încrederea acordată și, conștientizând rolul Agenției pentru Republica Moldova, a dat asigurări că împreună cu echipa vor fi întreprinse toate acțiunile necesare și va fi depus întreg efortul necesar pentru ca ANSA să facă față sarcinilor. Totodată, noul Director General interimar a atenționat colectivul Agenției despre responsabilitățile care le revin fiecăruia și a asigurat că toți colegii vor avea susținerea lui deplină în continuarea politicilor curente și în elaborarea celor pe termen lung.

Amintim că anterior Dl Ion Sula, a îndeplinit funcția de Ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare în perioada februarie 2015 – ianuarie 2016. De asemenea, dumnealui a fost Director General al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor între anii 2014-2015,  iar între 2013-2014 – viceministru al Agriculturii și Industriei Alimentare. Anterior, între 2009 și 2013, el a mai activat în cadrul Ministerului Agriculturii în Direcția generală de dezvoltare a politicilor sectoriale și siguranța alimentelor și Direcția de politici de piață a produselor de origine vegetală.

Fostul Director General ANSA, Gheorghe Gaberi a scris cerere de eliberare din funcție invocând motive personale.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›