Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ După MAI, și Ministerul…

FOTO După MAI, și Ministerul Apărării va primi asistență religioasă din partea Mitropoliei Chișinăului

La doar două săptămâni după ce Ministerul de Interne a semnat un acord de colaborare cu Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove, aceeași inițiativă a fost semnată și de Ministerul Apărării. Documentul a fost semnat de către ÎPS Părinte Mitropolit Vladimir și ministrul Apărării, Eugen Sturza.

„Acordul de colaborare a fost încheiat în temeiul art. 31 din Constituția Republicii Moldova și are drept scop promovarea educației spirituale și asistenței religioase a anagajaților instituțiilor subordonate Ministerului Apărării. Desfășurarea activităților de asistență religioasă menită să satisfacă cerințele religioase ale instituțiilor subordonate Ministerului Apărării și să contribuie la educația moral-spirituală a acestora”, se menționează într-un comunicat de presă al Mitropoliei Chișinăului.

Totodată, potrivit Mitropoliei, semnarea acestui acord „vine să încununeze o colaborare îndelungată și o continuitate logică a unui șir de proiecte desfășurate în comun de cele două instituții, fiind totodată și un garant al colaborării prodigioase ulterioare”.

Foto: mitropolia.md
Foto: mitropolia.md
Foto: mitropolia.md
Foto: mitropolia.md