21:44:53 19.04.2024
Stiri

Un agricultor din Nisporeni contrazice un DEPUTAT, care i-a postat merele pe Facebook. „Nu am aruncat niciun măr, am vândut 50 de tone”

Economie 04.12.2018 11:45 Vizualizări1644 Autor: Ziarul National


Un agricultor din Nisporeni contrazice un DEPUTAT, care i-a postat merele pe Facebook. „Nu am aruncat niciun măr, am vândut 50 de tone” canal2

Un agricultor din Nisporeni, Valentin Secrieru, este nemulțumit de faptul că merele sale, care au fost depozitate preventiv la marginea drumului, au fost subiectul unei postări pe Facebook. Mai exact, sacii cu mere au fost fotografiați de deputata Maria Ciobanu, iar ulterior poza a fost postată pe o rețea de socializare cu mențiunea că țăranii lasă fructele pe deal, deoarece nu au cui să le vândă.

Agricultorul a declarat pentru Canal 2 că Maria Ciobanu i-ar fi rudă și nu are dreptate când spune că merele au fost abandonate pe deal.

„Cu doamna Maria Ciobanu eu nu m-am întâlnit. Nu eram la saci, atunci când ea a fost acolo. Ce a făcut acolo eu nu știu. Nu am aruncat niciun măr. Nu au fost aruncate merele cum spun alții. Pur și simplu eu le-am cărat în marginea livezii, ca să vină mașina și să îi fie mai comod de încărcat. Nu puteam să mă duc în livadă la fiecare sac. Au mai întârziat mașinile, pentru că erau doar două mașini de la întreprinderea de la Orhei și ei mi-au spus să aștept”, a spus Valentin Secrieru, citat de Canal 2.

Acesta a mai adăugat că anul acesta a avut o roadă de 50 de tone și, chiar dacă prețul de realizare a fost mic, a reușit să-și compenseze cheltuielile pe seama recoltei bogate.

„Eu spun bogdaproste, cum zice țăranul. Le-am dat cu prețul de 60 de bani și nu am rămas cu ele în drum”, a adăugat agricultorul din satul Găureni, localitatea de baștină a deputatei liberal-democrate.

La finele lunii noiembrie, pe rețelele de socializare a apărut o poză cu o tone de mere adunate într-o grămadă. Inițial se spunea că merele au fost lăsate să putrezească, însă ulterior grămada a dispărut. Proprietarul fructelor, originar din Floreni, a spus că toate merele au fost vândute.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md