11:15:58 18.04.2024
Stiri

Prim-vicepreședintele PD spune că „NU e surprins” de faptul că partidul de guvernământ crește în sondaje. SFATUL dat de democrați pentru ca și alte PARTIDE să fie în ascensiune

Partide/Comunicate 04.12.2018 13:00 Vizualizări1358 Autor: Ziarul National
Prim-vicepreședintele PD spune că „NU e surprins” de faptul că partidul de guvernământ crește în sondaje. SFATUL dat de democrați pentru ca și alte PARTIDE să fie în ascensiune pdm.md


Prim-vicepreședintele Partidului Democrat (PD), premierul Pavel Filip, spune că nu a văzut, deocamdată, Barometrul Opiniei Publice (BOP), prezentat astăzi de Institutul de Politici Publice, dar afirmă că nu e surprins deloc de faptul că formațiunea condusă de Vlad Plahotniuc este în creștere.

„Cunosc și fără aceste măsurători că PD este formațiunea politică în creștere. Le sugerez tuturor politicienilor și formațiunilor politice, care vor să crească, să treacă de la vorbe la fapte. Să treacă de la critici și de la demolări la propuneri concrete. PD asta a făcut în această perioadă. Poate mai puțin am vorbit, dar ne-am concentrat pe rezolvarea problemelor cetățenilor noștri”, a declarat astăzi Pavel Filip.

De asemenea, politicianul subliniază că reformele implementate nu puteau fi trecute cu vederea de cetățeni și că PD va crește în continuare în sondaje.

„Ați văzut că am avut o agendă de reforme foarte ambițioasă. Acum aceste reforme dau roade. Cineva din opoziție spunea că toate aceste majorări de pensii și salarii „sunt daruri electorale din partea PD”. Vreau să le transmit că acesta e un drept muncit de PD, un drept muncit prin multă sudoare. Este rezultatul activității noastre și vreau să vă asigur că PD va crește în continuare. Asta pentru că muncește pentru oameni”, a mai adăugat oficialul.

BOP arată că doar trei partide ar accede în Parlament, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare în baza listelor electorale. PSRM ar acumula 23% din sufragii, cu 3% mai puțin decât în sondajul de acum jumătate de an. PD a cresut și ar acumula 7,6 la sută, comparativ cu 7% în luna mai. PAS a căzut de la 12% la 7,4 la sută. PPDA, condus de Andrei Năstase, nu trece pragul electoral, fiind creditat cu 5% din sufragii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md