Doi tineri din Ungheni, reținuți pentru jaf la Moscova, acasă riscă închisoare pe viață. Cei doi sunt suspectați de omorul a doi minori

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi tineri de 20 de ani, din satul Cetireni, raionul Ungheni suspectați de omorul a doi minori de 15 și 17 ani, au fost reținuți de poliția din Moscova, în colaborare cu ofițerii din cadrul Direcției Crime Grave a Inspectoratului Național de Investigație. Suspecții sunt reținuți pentru jaf săvârșit pe teritoriul Federației Ruse.

La 8 aprilie curent, poliția din Ungheni a fost sesizată precum că doi minori de 15 și 17 ani, ambii din satul Unțești, au plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu s-au mai întors.

În urma măsurilor întreprinse, polițiștii au constatat că, în noaptea de 3 spre 4 aprilie, victimele și cei doi tineri de 20 de ani au mers la casa bunicului unuia dintre suspecți și au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, între tineri a apărut un conflict care a degenerat în violență. Victimele au fost bătute până au decedat.

Pentru a ascunde urmele infracțiunii, suspecții au dus cadavrele cu căruța în pădurea de lângă localitatea Cetireni unde le-au îngropat, iar ulterior au fugit în Federația Rusă.

În prezent se desfășoară procedura de extrădare a celor doi reținuți, iar dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 25 de ani de închisoare sau detenție pe viață.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...