19:38:57 24.04.2024
Stiri

FARISEISM // Președintele care stă mai mult pe la Moscova și vrea R. Moldova în „lumea rusă”, teritoriu care se unea în 1918 cu România, trimite felicitări la București din numele „poporului R. Moldova”: Mesajul lui Dodon pentru Iohannis

Politică 01.12.2018 11:49 Vizualizări2361 Autor: Ziarul National
FARISEISM // Președintele care stă mai mult pe la Moscova și vrea R. Moldova în „lumea rusă”, teritoriu care se unea în 1918 cu România, trimite felicitări la București din numele „poporului R. Moldova”: Mesajul lui Dodon pentru Iohannis


Președintele prorus al R. Moldova, Igor Dodon, i-a trimis astăzi omologului său de la București, Klaus Iohannis, de Ziua Națională a României, când marcăm 100 de ani de la Marea Unire, inclusiv a Basarabiei cu Țara-Mamă, un mesaj de felicitare „din numele poporului R. Moldova”.

În mesaj, Dodon îi mulțumește președintelui României pentru „asistența valoroasă” oferită R. Moldova.

Vedeți mai jos mesajul de felicitare al președintelui Igor Dodon, cu ocazia Zilei României:

„Cu prilejul Zilei Naţionale a României, îmi face plăcere să Vă adresez, în numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, cele mai sincere felicitări, însoţite de alese urări de bunăstare şi prosperitate pentru poporul român.

Cu această frumoasă ocazie, exprim gratitudine pentru asistenţa valoroasă oferită de România, care aduce beneficii importante pentru cetăţenii Republicii Moldova şi pentru dezvoltarea durabilă a ţării.

Mizez şi pe viitor pe un dialog constructiv şi o cooperare bilaterală multidimensională în scopul realizării obiectivelor strategice de modernizare asumate de Republica Moldova. In acest context, am ferma convingere şi diversificarea raporturilor bilaterale dintre statele noastre.

Reiterând urările de succes continuu Dumneavoastră şi întregului popor român, Vă rog să acceptaţi, Excelenţă, expresia deosebitei mele consideraţii”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md