01:18:00 25.04.2024
Stiri

Fostul MINISTRU al apărării din Canada rupe tăcerea: Pământul este vizitat de zeci de ani de EXTRATEREŞTRI. Ce fac în mare SECRET autorităţile

Știri 02.12.2018 11:00 Vizualizări2827 Autor: Ziarul National


Fostul MINISTRU al apărării din Canada rupe tăcerea: Pământul este vizitat de zeci de ani de EXTRATEREŞTRI. Ce fac în mare SECRET autorităţile

Fostul ministru al apărării din Canada consideră că extratereştrii au vizitat frecvent Pământul timp de zeci de ani, de asemenea el sugerează că autorităţile menţin contactul constant cu aceste fiinţe extreterestre.

Paul Hellyer, fostul ministru al apărării din Canada în perioada Războiului Rece, susţine că deţine informaţii confidenţiale potrivit cărora autorităţile şi guvernele au format o alianţă cu fiinţele de pe alte planete. Conform IBT Times, în 1995, a declarat pentru prima oară că extratereştrii există cu adevărat pe suprafaţa Pământului. Din acel moment a devenit un personaj cunoscut al comunităţilor ce caută fiinţe extraterestre.

''Într-un moment din Războiul Rece, 1961, erau aproximativ 50 de OZN-uri ce zburau deasupra Rusiei către Europa. Comandantul suprem era foarte preocupat şi era pe punctul de a apăsa pe butonul de panică atunci când au schimbat brusc ruta şi am plecat către Polul Nord. S-au decis să investigheze şi au cercetat timp de trei ani. Aceştia au descoperit că cel puţin trei specii diferite de extratereştri au vizitat Pământul timp de sute de ani''.

El susţine că extratereştrii au avertizat civilizaţiile anterioare de pe Pământ despre traiectoria pe care se află umanitatea.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md