21:07:46 18.04.2024
Stiri

VIDEO // Beat la volan, FĂRĂ permis de conducere, cu viteză EXCESIVĂ și cu luminile stinse la mașină pe timp de noapte: Șofer inconștient, reținut de Poliție

Social 03.12.2018 09:00 Vizualizări2930 Autor: Ziarul National


VIDEO // Beat la volan, FĂRĂ permis de conducere, cu viteză EXCESIVĂ și cu luminile stinse la mașină pe timp de noapte: Șofer inconștient, reținut de Poliție

Un tânăr de 25 de ani din satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă a fost reținut la finele săptămânii trecute pentru că a urcat beat la volan și fără a avea un permis de conducere.

Mai mult, acesta, care și-a luat un prieten în mașină, conducea cu viteză excesivă și fără lumini aprinse la automobil pe tinp de noapte, pe traseul dinstre Talmaza spre orașul Ștefan Vodă.

Șoferul a fost somat de către ofiţerii de patrulare să oprească maşina pentru verificări, însă acesta a ignorat cerinţele legale şi a accelerat. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu şi s-a tamponat într-un copac. Prietenul său, pasagerul mașinii, s-a ales cu traumatisme, dar a refuzat îngrijirile medicale.

În urma testării cu aparatul alcoolscopic de tip „Drager" s-a stabilit că şoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, prezentând o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul este cercetat acum penal pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate avansată, neîndeplinirea indicaţiei legale de oprire a vehicolului, pentru conducerea mașinii fără permis de conducere, dar şi pentru neconectarea luminii mașinii pe timp de noapte.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md