06:48:51 19.04.2024
Stiri

Cazul de la Grădinița nr. 185 din Chișinău: Ajutorul de educator care a fost înregistrat cum țipă și bate copiii, dar și educatorul au scris cereri de DEMISIE. Directoarea, sancționată

Social 03.12.2018 10:19 Vizualizări1681 Autor: Ziarul National
Cazul de la Grădinița nr. 185 din Chișinău: Ajutorul de educator care a fost înregistrat cum țipă și bate copiii, dar și educatorul au scris cereri de DEMISIE. Directoarea, sancționată
Poză simbol


Ajutorul de educator de la Grădinița nr. 185 din sectorul Buiucani al capitalei, înregistrat pe ascuns cum lovește, țipă și numește urât copiii cu vârste de trei ani din grupa „Soarele”, dar și educatoarea din aceeași grupă au scris cereri de demisie.

Șefa Direcției generale educație, tineret și sport a municipiului Chișinău, Rodica Guțu, a declarat astăzi, după ședința de la Primăria capitalei, că și directoarea grădiniței, Valentina Cibotareova, a fost sancționată, aplicându-i-se un „avertisment”.

Menționăm că, la începutul lunii noiembrie curent, mama unei fetițe de trei anișori care merge la Grădinița nr. 185 din sectorul Buiucani al Chișinăului, Mihaela Maidan, a făcut publice pe Facebook două înregistrări audio prin care demonstrează că angajații de la această instituție maltratează copiii și le vorbesc într-un hal fără de hal, numindu-i în toate felurile.

Observând schimbări la copilul ei, femeia l-a echipat într-o zi cu un dispozitiv special și așa a aflat răspunsul la frica pe care o simțea fetița de fiecare dată atunci când auzea de grădiniță.

De cealaltă parte, Valentina Cibotareova declara atunci că în instituția pe care o conduce „sunt excluse” cazurile de agresiune fizică asupra copiilor, recunoscând că „se mai ridică vocea”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md