Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un început de săptămână cât mai colorat

QVXB60YFZB
Foto: Freestocks.org

Chiar dacă e abia început de săptămână, mergem la muncă sau studii, acest lucru nu ne încurcă să petrecem timpul frumos și util. Echipa #diez vine cu câteva recomandări de evenimente pentru ziua de marți, 4 noiembrie.

#Concert spectaculos cu Zdob și Zdub la Shopping MallDova

Pe 4 decembrie, ora 18:00, sunteți așteptați la concertul spectaculos ai faimoșilor Zdob si Zdub!

„Haideți împreună să dăm start sărbătorilor de iarnă și să ne bucurăm de muzica bună și dispoziție pe măsură! Într-un decor de poveste, cu luminițe de Crăciun și atmosferă de sărbători, Vă așteptăm pe fiecare să vă bucurați de cel mai frumos și feeric început al sărbătorilor de iarnă, așa cum numai la Shopping MallDova puteți găsi”, spun organizatorii.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Expoziția World Press Photo 2018 la Chișinău

Expoziția World Press Photo 2018, cea mai importantă competiție fotografică la nivel mondial, a revenit la Chișinău pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul este organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent și Ambasada Regatului Țărilor de Jos. Expoziția este găzduită de Muzeul Național de Istorie a Moldovei în perioada 21 noiembrie – 12 decembrie.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Noaptea filmelor de Crăciun

Dacă simți deja atmosfera de Crăciun, atunci alege să petreci seara de marți cu un film bun caracteristic sărbătorilor de iarnă.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Colecționarul

Ce zici de un spectacol bun, de exemplu Romanul „Colecționarul” după John Fowles, în regia Danielei Burlaca? Este romanul de debut al autorului, în care abordează o situație limită de încătușare și tristețe. Iubirea nu mai este suficientă, libertatea nu mai există și nu se mai poate găsi nicio cale de a scăpa.

Mai multe detalii găsești AICI!

#ROBIN HOOD 2D

Robin Hood (Taron Egerton), războinic călit în luptă și comandantul său maur, Little John (Jamie Foxx), pornesc o revoltă îndrăzneață împotriva corupției la nivel înalt, ce are rădăcini și legături chiar și cu Coroana Angliei. Îi așteaptă o aventură plină de acțiune, de explozii, multe lupte, dar și mult romantism.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente