Asistența religioasă va fi promovată și la Ministerul Apărării. Mitropolia Chișinău a semnat un nou acord

lalala

După ce a fost semnat un acord dintre Mitropolitul Vladimir și Ministrul Afacerilor Interne, astăzi a mai fost întocmit unul. De data aceasta este vorba de Ministerul Apărării.

Conform site-ului Mitropoliei Chișinău, în cadrul unei întrevederi oficiale, a fost semnat Acordul de colaborare între Mitropolia Chişinăului şi a Întregii Moldove şi Ministerul Apărării. Documentul a fost semnat de către Mitropolituș Vladimir și Eugen Sturza, Ministru al Apărării.

Conform aceleiași surse, semnarea acestui acord, vine să încununeze o colaborare îndelungată și o continuitate logică a unui șir de proiecte desfășurate în comun de cele două instituții, fiind totodată și un garant al colaborării prodigioase ulterioare. De asemenea, să sporească desfășurarea activităților de asistență religioasă menită să satisfacă cerințele religioase ale instituțiilor subordonate Ministerului Apărării și să contribuie la educația moral-spirituală a acestora.

Reamintim că, pe 19 noiembrie Mitropolia Chişinăului şi a Întregii Moldove şi Ministerul Apărării a semnat un astfel de Acord de colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente