/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

În două săptămâni, locatarii blocului de pe bulevardul Moscovei vor reveni acasă

missing
24 noiembrie 2018, ora 16:40

„Vor rămâne doar cele 10 apartamente care au fost cel mai avariate în urma exploziei”, a scris primarul interimar pe o rețea de socializare.

În bloc au fost efectuate, inclusiv, reconstrucția scărilor și lucrări de stabilizare a structurii de rezistență a blocului. Urmează reconstrucția ultimului planșeu între etajele 16-17.

În urma exploziei din seara zilei de 6 octombrie într-un bloc locativ de pe strada Bulevardul Moscovei 11/5 din mun. Chișinău, trei persoane au murit printre care și un minor, iar alte șase persoane au fost internate la spital. Circa 20 de apartamente au fost afectate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram