/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

Asistentul de deputat care a intrat în conflict cu polițiștii va fi demis. Al cui asistent este acesta

missing
24 noiembrie 2018, ora 13:35

Parlamentarul a menționat că legitimația trebuie folosită pentru accesul în legislativ, în rest, nu are dreptul să facă uz de ea.

Amintim că în seara zilei de ieri, asistentul de deputat, aflat în trafic, a intrat în conflict cu oamenii legii, după ce a fost stopat de polițiști pe motiv că ar fi încălcat regulile de circulație. Bărbatul, fiind nemulțumit, vorbit pe ton ridicat cu polițiștii și l-a numit necenzurat pe unul dintre ei. În consecință, polițistul l-a apucat de mânecă încercând să-l tragă jos din mașină. În timp ce polițiștii i-au cerut insistent actele bărbatului, acesta a ținut să-și prezinte legitimația de asistent al unui parlamentar. Momentul a fost filmat de oamenii legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram