Vizionează un film și contribuie la o cauză nobilă. Ajută Liceul cu Profil Tehnologic pentru copii cu vedere slabă să aibă materiale interactive în clasă

20180625173523780

Evenimentul are un scop caritabil și face parte din proiectul „Wings On”, creat de către absolvenții școlii de vară „Wave Week Moldova” 2018. Vino împreună cu familia sau prietenii tăi la o seară de film și contribuie astfel la o cauză nobilă.

Organizatorii te invită să-ți petreci seara de luni într-un mod interactiv și să contribui în același timp la o cauză nobilă. Acest eveniment face parte din campania de colectare de fonduri pentru Liceul cu Profil Tehnologic pentru copii cu vedere slabă.

Filmul „The Pursuit Of Happyness” va fi rulat pe data de 26 noiembrie, ora 17:30, la Centrul Cinema IMPACT( str. Lvov 2 nr.5). Prețul biletului va fi semnificativ: 50 de lei de persoană. Toți banii adunați vor fi folosiți pentru procurarea materialelor didactice interactive ca procesul educațional să devină mai interesant pentru elevii acestui liceu.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente