Super-puper evenimente pe care să nu le ratați în ziua de sâmbătă, 24 noiembrie

DpNI25tV4AA7Xfz

Dați-vă frâu emoțiilor în această sâmbătă. Sunteți liberi, tineri cu un bagaj plin de entuziasm și interes față de artă și distracții decente. Echipa #diez a selectat câteva evenimente super mega cool pentru ziua de sâmbătă,

#Văduve

În agitatul Chicago al zilelor noastre, patru femei care nu au altceva în comun decât datoriile lăsate de soţii lor eliminaţi de rivali din lumea criminală, decid să nu-şi lase viitorul în mâinile altora. Cum reușesc ele să iasă din acest impas veți afla odată ce veți veni la cinematograful Patria.

ee

#Castagnata 2018

Fundația Regina Pacis, organizează cea de-a V-a ediție a tradiționalei ”CASTAGNATA”. Toți doritorii vor putea gusta castane prăjite și vin „brule’” preparat după o rețetă italiană.  Acest eveniment are ca scop colectare de fonduri pentru susținerea activității Cantinei Sociale a Fundației “Regina Pacis”, ce oferă zilnic 150 prânzuri pentru persoanele din familii social vulnerabile. Detalii aici.

# Concert. Cuibul – Po-Mid’Or On Tour | BandaBar

Bass exuberant, piese vii înafara încadrărilor limitative de genuri muzicale, așa sună astăzi Cuibul – cea mai longevivă formație din Republica Moldova. Cuibul jonglează cu stări muzicale jazz, funk și folk și adună în scenă muzicieni legendari din Moldova.

Cu o activitate artistică de peste 25 de ani, 8 albume lansate în română, rusă și engleză, invitată să cânte și în deschiderea unor importante nume internaționale precum The Cardigans și Morcheeba, Cuibul vine la BANDABAR să te cucerească!

După un repertoriu interpretat exclusiv în limba rusă, în anul 2014 Cuibul lansează albumul acustic “Vise Elementare” – primul album în limba română, lansat împreună cu Universal Music România. În 2018, Cuibul revine la chitare electrice și o galerie frenetică a instrumentelor de suflat, care caracterizau formația în anii ’90.

Biletele le găsiți pe iTicket.mdPrețul biletelor variază între 100-1200 de lei.

#Atelier de pictură #11. Suprarealism

Centrul de Informații GENDERDOC-M împreună cu spațiul de artă Cocoșul Roșu invită comunitatea LGBT+ la o serie de ateliere de pictură, cu incursiuni în curente și mișcări artistice. Următorul atelier din serie va avea loc sâmbătă, 24 noiembrie, începând cu ora 16:00, la spațiul de artă Cocoșul Roșu (Str. Sciusev 79). Subiectul acestuia va fi curentul suprarealist.

Suprarealismul – curentul artistic și literar de avangardă care proclamă o totală libertate de expresie, întemeiat de André Breton și dezvoltat mai ales în deceniile trei și patru ale secolului trecut.

Toate materialele sunt asigurate de către organizatori. Locurile sunt limitate. Pentru a participa, completați acest formular.

#Expoziția World Press Photo 2018 la Chișinău

Republica Moldova găzduiește al doilea an consecutiv cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel global, World Press Photo. Aflați poveștile de viață, care se ascund în spatele a 137 de fotografii, la Muzeul Național de Istorie, în perioada 22 noiembrie – 12 decembrie 2018.

Orar zilnic: Deschis -10:00 – 17:00. Închis – vineri. Biletele pot fi achiziționate în incinta muzeului. Preț bilet: 10 lei/adulți; 5 lei/studenți.

Competiția, aflată la cea de-a 61-a ediție, a reunit în jur de 5 000 de fotografi din 125 de țări care au expediat peste 73 000 de imagini. Juriul a premiat 45 de fotografi din 25 de țări.

Expoziția World Press Photo călătorește în întreaga lume, fiind montată în peste 100 de spații din peste 45 de țări și vizitată de peste 3,5 milioane de oameni la fiecare ediție.

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent și Dutch Embassy Office in Moldova.

#No Limit Party

Toți așteaptă cu nerăbdare weekendul. Cu această ocazie, MuzCafe dă start celor mai aventuriere și senzaționale weekend’uri din această toamnă. Vino și te distrează cu prietenii în localul unde dispoziția mereu e la maxim. Petrece dincolo de limite, dă frâu liber emoțiilor și nebuniei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente