07:28:00 25.04.2024
Stiri

Omul lui Dodon vrea un răspuns TRANȘANT de la Năstase în ceea ce privește o posibilă coaliție „de conjunctură” PPDA-PSRM împotriva PD

Politică 23.11.2018 17:27 Vizualizări1512 Autor: Ziarul National


Omul lui Dodon vrea un răspuns TRANȘANT de la Năstase în ceea ce privește o posibilă coaliție „de conjunctură” PPDA-PSRM împotriva PD

Membrul Comisiei de pe lângă președintele R. Moldova din domeniul mass-media și comunicare, Ernest Vardanean, vrea să afle de la liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), Andrei Năstase, dacă e gata să facă o coaliție cu Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) după alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Acesta a pus această întrebare prin intermediul moderatoarei emisiunii „Glavnoie”, de la TVC 21, acolo unde va merge astăzi politicianul.

„Este gata Andrei de „o coaliție de conjuctură” cu PSRM, pentru o luptă comună cu PDM? Ceva de genul coaliției dintre PLDM și PCRM în primăvara anului 2013 (atunci când a fost demis Vlad Plahotniuc din funcția de prim-vicepreședinte al Parlamentului n.r.)”, a întrebat omul lui Igor Dodon.

Acesta a insistat pe lângă moderatoare să obțină un răspuns cât mai exact al liderului PPDA. „Roagă-l să răspundă maximal obiectiv, fără atacuri la persoană. Dă-i de înțeles că acest scenariu este examinat în unele capitale interesante la vest de râul Prut”, a mai adăugat Vardanean.

De menționat că vicepremierul pentru Integrare Europeană, președintele Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leancă, a declarat că nu l-ar mira deloc dacă Andrei Năstase ar coaliza cu Dodon după alegerile parlamentare.

„Asta mi-aș putea imagina, că au mai făcut marșuri împreună prin centrul Chișinăului și au vorbit despre faptul ca să pună deoparte integrarea europeană. Puneau nu știu care batistă pe țambal… Pe mine nu m-ar mira dacă ar face o coaliție cu Dodon. Nu cred că unul sau altul sunt oameni cu convingeri. Sunt oportuniști pe care îi interesează în mod special puterea. Ar fi capabili să facă mai multe înțelegeri. Nu sunt kremlinolog sau specialist în personajele Andrei Năstase și Igor Dodon”, a spus Leancă, în cadrul unei emisiuni.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md