/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Accidentul cu implicarea lui Dodon. Cauza penală pornită a fost expediată în instanța de judecată

23 noiembrie 2018, ora 16:19

Șoferul este inculpat în dosar. El și-a recunoscut vina”, a declarat Valeriu Bodean, adjunct al procurorului șef al PCCOCS. El a mai precizat că șoferul este acuzat în baza art. 264 al. 1 Cod Penal: încălcarea regulilor de circulație și de exploatare a mijloacelor de transport care a cauzat vătămări medii ale integrității corporale.

Bodean nu a menționat dacă a fost audiat și șeful statului, menționând că „au fost audiate toate persoanele care a fost necesar”.

Dacă va fi găsit vinovat șoferul riscă amendă în mărime de până la 32500 lei, sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la trei ani cu sau fără privarea dreptului de a conduce mijloace de transport de până la doi ani.

Amintim că, anterior șeful statului a declarat că nici el, dar nici familia sa nu a depus vreo cerere sau pretenții în legătură cu șoferul camionului care a fost implicat în accidentul cu coloana prezidențială.

Accidentul a avut loc pe 9 septembrie, atunci două mașini din coloana oficială a Președintelui Republicii Moldova au fost implicate într-un accident de circulație pe traseul Chișinău-Ungheni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram