/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un pasager al Air Moldova a încercat să iasă din avion în timpul zborului

missing
23 noiembrie 2018, ora 14:18

Despre incident a anunțat pe facebook un internaut. Potrivit bărbatului, pasagerul a încercat să deschidă ușa și să iasă din avion chiar în timpul zborului. Acesta scrie că bărbatul s-a liniștit doar după ce i-au fost legate mâinile și picioarele. Cei care l-au mobilizat pe bărbat au fost câțiva deputați socialiști, care se întorceau de la Moscova și au fost rugați de membrii echipajului să intervină.

S-a apropiat însoțitoarea de bord de mine și m-a rugat să o ajut. Am întrebat-o cu ce aș putea să o ajut. M-a surprins răspunsul. Un bărbat încearcă să deschidă ușa și să sară din avion. M-am implicat imediat. L-am îndepărtat de la ușă. Între timp, au venit și alți colegi de ai mei, eram la bord nouă deputați din fracțiunea noastră. Am început toți să discutăm cu el, să-l calmăm în primul rând, ” Grigore Novac, deputat PSRM.

Din spusele lui Grigore Novac, bărbatul era agitat și le-ar fi spus că are probleme în familie.

Era agitat, avea o stare emotivă, dintr-o extremă în alta. Ba era calm, ba era foarte agitat. Din discuțiile pe care le aveam, dumnealui mi-a spus că are ceva probleme în familie. Am depus maxim efort astfel încât pasagerii să nu înțeleagă ce se întâmplă și să înceapă panica la bord”, a mai spus Novac.

Novac a stat alături de scandalagiu pe tot parcursul zborului, a încercat să-l calmeze, iar la aterizare a solicitat intervenția polițiștilor de frontieră, care au preluat bărbatul. Ofițerul de presă al poliției de frontieră a confirmat pentru TV8 acest caz, dar nu l-au înregistrat întrucât niciun pasager nu a dorit să scrie plângere, chiar dacă li s-a cerut acest fapt.

Incidentul, din ceea ce am fost informați, a fost, însă să reținem persoana nu am putut, pentru că nu au fost plângeri sau careva sesizări pe numele acestuia”, Raisa Novițchi, ofițer de presă Poliția de Frontieră.

Compania Air Moldova nu a comentat, deocamdată, acest incident. Ofițerul de presă al companiei a declarat pentru TV8 că nu se află în țară și nu cunoaște despre acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram