19:38:47 20.04.2024
Stiri

SCÂNTEI între comuniști și socialiști: Se învinuiesc reciproc că dau „voturi DUBIOASE” în sprijinul actualei guvernări

Politică 23.11.2018 13:37 Vizualizări1587 Autor: Ziarul National
SCÂNTEI între comuniști și socialiști: Se învinuiesc reciproc că dau „voturi DUBIOASE” în sprijinul actualei guvernări


După ce Partidul Comuniștilor a acuzat socialiștii de „fățărnicie”, întrucât se declară proruși, dar au participat la ședințele Comisiei parlamentare de ancheta care a vizat Fundația „Open Dialog” și a emis un raport care incriminează serviciile secrete rusești, Partidul Socialiștilor a decis să contraatace.

CITIȚI și Comuniștii, NEDUMERIȚI de acțiunile socialiștilor proruși care au semnat, în Parlament, un document împotriva Federației Ruse, deși Dodon și-a exprimat „dragostea fierbinte” față de Moscova în Duma de Stat: „Fățărnicie”

Socialiștii spun că declarația comuniștilor este una „falsă”, fiindcă deputați PSRM, Vasile Bolea și Adrian Lebedinschi, au participat la lucrările acestei comisii „în calitate de observatori” și nu ar fi votat „pentru nicio decizie a acestei comisii”.

„Amintim fracțiunii comuniștilor că regimul Partidului Democrat există anume datorită eforturilor comuniștilor și a efortului personal al lui V. N. Voronin, care a decis „să pună umărul” pentru guvernare. Dacă vorbim despre voturi dubioase, anume PCRM a votat pentru numirea lui Andrian Candu în funcția de președinte al Parlamentului și pentru Chiril Gaburici în funcția de prim-ministru. Anume PCRM a delegat 14 deputați din cercul apropiat al lui Voronin pentru majoritatea parlamentară a lui Vladimir Plahotniuc. Anume PCRM a transmis clădirea oficiului central al PCRM către Partidul Democrat. Recomandăm deputaților comuniști încă o dată să-și analizeze toate „realizările parlamentare”, care sunt calificate de către majoritatea moldovenilor drept o trădare a propriilor alegători”, se arată într-o declarație a PSRM făcută publică astăzi.

Menționăm că la ședința Parlamentului în cadrul căreia a fost dezbătut raportul cu privire la Fundația „Open Dialog”, deputații socialiști, destul de vocali de obicei în Legislativ, nu au avut nicio intervenție.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md