(VIDEO) Mihai Ghimpu renunță la șefia partidului: „Eu nu voi candida la funcția de președinte”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, nu va mai candida la funcția de președinte al formațiunii la Congresul care va avea loc pe data de 1 decembrie. La fel, actualul lider liberal susține că, cu o probabilitate de 99,9%, nu se va implica nici în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

Despre acest lucru Mihai Ghimpu a anunțat în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8.

„Pot să vă spun atât: Eu nu voi candida la funcția de președinte. Eu nu mai vreau, eu îs sătul. Eu am dat 30 de ani din viața mea și n-am furat, n-am luat, am mai scăpat câte o vorbă că-s impulsiv, dar n-am trădat acest neam și acești oameni indiferent de naționalitate”, a declarat Ghimpu.

Întrebat dacă va candidat pe o circumscripție electorală, liderul PL a spus că „99,9% că nu, dar rămâne să decidă partidul”. „Eu personal nu vreau”, a conchis acesta.

Cât ține de implicarea lui Dorin Chirtoacă în campania electorală, Mihai Ghimpu a spus că rămâne să decidă acesta, iar dacă va candida la șefia partidului – va decide „Dorin și Partidul”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...