Cea mai longevivă formație din Moldova revine la Chișinău. Zece motive să mergi la concertul trupei „Cuibul”

Foto Cuibul concert

Brass exuberant, piese vii înafara încadrărilor limitative de genuri muzicale, așa sună astăzi Cuibul – cea mai longevivă formație din Republica Moldova. Cu o activitate artistică de peste 25 de ani, 8 albume lansate în română, rusă și engleză, invitată să cânte și în deschiderea unor importante nume internaționale precum The Cardigans și Morcheeba, Cuibul vine la BANDABAR, în Chișinău.

EP-ul „Live in Studio” este opusul absolut al albumului acustic-cameral „Vise Elementare” din 2015, Cuibul revenind la chitare electrice și o galerie frenetică a instrumentelor de suflat, care caracterizau formația în anii ‘90. Mai mult, melodiile îi are ca invitați speciali pe suflătorii trupei Zdob și Zdub.

Ascultă noul EP Cuibul aici.
Vezi mai jos 10 motive să mergi la concertul celei mai longevive formație din Moldova:
# 8 din cei mai buni muzicieni din țară au pregătit un program muzical made in Moldova, care te va seduce pe ritmuri latino, funk, folk și jazz, și te va purta de la dans la șamanism și înapoi.
# Cuibul este cea mai longevivă formație muzicală din Moldova, activă în prezent. Au cântat în deschiderea trupelor Morcheeba și The Cardigans.
# E sâmbătă, deci e seară de socializare și motiv de întâlnire și țopăială cu prietenii.
# Este primul concert de muzică live la cel mai nou club din țară, BandaBar, care se află acolo unde cândva mergeai cu clasa la discoteca La Victor, pe str. Mihai Eminescu 55.
# Te poți alege cu un tricou din colecția limitată a turneului PO-MID’OR. La fiecare tricou cumpărat primești un set de stickere cadou.
# Deoarece evenimentul are loc pe 24 noiembrie, suprapunându-se cu Ziua Morsei (День Моржа), Cuibul ne îndeamnă să celebrăm împreună frumoasele mamifere maritime. Pentru că, de ce nu?
# Exclusiv cu ocazia evenimentului se vor servi cocktail-urile Пьяный PO-MID’OR și Синий Морж, la preț cu reducere generoasă.
# Biletul îl găsești pe iTicket.md la prețul de doar 100 de lei, iar studenții au 20% reducere dacă trimit o fotografie recentă din studenție într-un mesaj pe pagina de instagram @cuibulmusic .
# Concertul încheie turneul aniversar care celebrează 20 de ani de la lansarea albumului PO-MID’OR al trupei, iar frecventarea zilelor de naștere adaugă puncte la karmă!
# Evenimentul e recomandat de Diez, deci știm ce zicem.
Vino să vezi CUIBUL live! Trupa susține sâmbăta aceasta, 24 noiembrie, ultimul concert al turneului PO-MID’OR acasă la Chișinău, în noul local BandaBar, str. M. Eminescu 55.

Bilete pot fi achiziționate pe iTichet.md.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente