/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Scandal în fața unui club de noapte din sec. Botanica. Doi indivizi s-au luat la harță cu paza și au ajuns la poliție

23 noiembrie 2018, ora 09:20

Doi tineri din Chișinău au ajuns la Poliție după ce au intrat în conflict cu paza unui club de noapte din sectorul Botanica al capitalei, situat pe strada Cuza Vodă. 

Tinerii, în vârstă de 31 și 32 de ani, erau băuți, aveau un comportament agresiv și se exprimau cu cuvinte necenzurate: „La cerințele legale a forțelor de ordine să înceteze acțiunile ilegale, ultimii nu au reacționat. Astfel polițiștii BPRO cu suportul angajaților BPDS “Fulger”, indivizilor le-au fost aplicate mijloacele speciale, fiind escortați la Inspectoratul de Poliție a sectorului Botanica, pentru stabilirea identității și circumstanțelor”, informează Poliția capitalei.

Bărbații sunt cercetați pentru huliganism nu prea grav şi nesubordonarea cu reavoinţă dispoziţiei sau cererii legitime a angajatului organelor de ocrotire a normelor de drept.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram