Galaxy Note9, reclamat pentru probleme cu funcţionarea camerei foto

samsung-galaxy-note-9-use-1161

Încă de la lansare, un mic număr de utilizatori Galaxy Note9 au reclamat probleme cu folosirea camerei foto, cum ar fi răspunsul întârziat la comenzi în timp este folosită funcţia de filmare, mergând până la blocarea aplicaţiei.

Potrivit go4it.ro, ceva mai răspândită decât se credea, problema se manifestă la ediţia cu chipset Snapdragon a lui Galaxy Note 9, comercializată în Statele Unite, Coreea de Sud şi alte câteva regiuni, în timp ce varianta Exynos a dispozitivului pare să fie neafectată.

O soluţie temporară pentru cei care întâlnesc frecvent mesajul de eroare Camera Failed poate fi golirea partiţiei de cache, folosind setarea disponibilă după ce pornim telefonul în Recovery Mode (combinaţie de taste Volume Up + Bixby + Power). Remediul este cel puţin incomod pentru utilizatorii neiniţiaţi şi nu garantează buna funcţionare a camerei foto pe termen lung.

Din fericire, tehnicienii Samsung anunţă că au identificat sursa problemei, remediul urmând să fie inclus într-o actualizare de firmware. Confirmarea vine din partea unuia dintre moderatorii forumului Samsung US, care însă nu a putut da un termen de lansare precis pentru noile patch-uri

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente