Riscă amenzi de până la 1.500 de lei pentru tulburarea ordinii publice

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pe parcursul ultimelor 24 de ore Batalionul de Patrulare și Reacționare Operativă a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău a procesat și reacționat la 17 solicitări ale cetățenilor. În două cazuri la aplanarea conflictelor care au avut loc în stradă și într-un restaurant. În ambele cazuri persoanele ce au încălcat normele morale și tulburat ordinea publică și liniștea, au fost documentați pentru „huliganism nu prea grav”, cu aplicarea amenzilor în mărime de 1.500 de lei.

Primul caz a avut loc pe bd. Moscovei, unde un grup de patru persoane la ora 07:00, făceau gălăgie și aveau un comportament agresiv. La cerințele legale a polițiștilor persoanele nu s-au conformat, fiind conduse la Inspectoratul de Poliție a sectorului Râșcani, pentru documentare.

Un alt caz a avut loc într-un restaurant, unde între vizitatorii localului s-a iscat un conflict generând într-o altercație. Grației intervenției prompte a echipei mobile a Batalionului de patrulare și reacționare operativă a DP mun. Chișinău, de comun cu angajații BPDS „Fulger”, conflictual a fost aplanat, atât bărbatul care a avut de pătimit cât și agresorii au fost conduși la sectorul de poliție, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și a scrie declarații cu privire la cele întâmplate.

Activităţile proactive planificate și demarate de Poliția Capitalei, la compartimentul prevenirea şi combaterea criminalităţii, consumul şi traficul de droguri, actele de huliganism, precum şi infracţiunile patrimoniale, continuă pentru ca locuitorii capitalei să se simtă în siguranță.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...