(VIDEO) Tânăr de 27 de ani, reținut pentru impunerea unei fete de 19 ani să practice prostituția

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 27 de ani, domiciliat în municipiul Chișinău, a fost plasat sub arest preventiv pentru 20 de zile, fiind suspectat de trafic de ființe umane. Acesta ar fi obligat o tânără să practice prostituția în schimbul unor datorii.

Astfel, urmare a măsurilor speciale de investigații, ofițerii Centrului pentru Combaterea Traficului de Ființe Umane în comun cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale au stabilit că, o persoană pe nume Alexei, a îndemnat-o pe o tânără de 19 ani, să practice prostituția, invocând în acest scop datorii inexistente, în sumă de 8.000 de lei.

În fapt, polițiștii au stabilit că, în perioada lunilor martie-august 2018, suspectul invocând întoarcerea unor datorii, pentru careva presupuse deteriorări de mobilier din apartamentul acestuia, care era închiriat de victimă, a obligat-o să practice prostituția. Mai mult, suspectul ar fi amenințat-o că va divulga familiei despre faptul practicării prostituției acesteia în trecut.

În cadrul efectuării acțiunilor procesual penale și a măsurilor speciale de investigații, polițiștii au stabilit că suspectul intenționează să se întâlnească cu fata în municipiul Chișinău pentru a primi bani.

Astfel, la 9 noiembrie curent, cei doi s-au întâlnit în municipiul Chișinău, unde i-a transmis bărbatului suma de 2.000 lei. Ulterior, la data de 15 noiembrie, suspectul a fost reținut în flagrant în timp ce primea de la victimă suma de 3.000 de lei.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă închisoare de la 6 la 12 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...