Gala Studenților Originari din Republica Moldova lansează campania de crowdfunding. Cum poți contribui și tu la acest proiect

gala-studentilor-920×613

Proiectul „Gala Studenților Originari din Republica Moldova” aflat la cea de a VI-a ediție va organiza un eveniment care are drept scop premierea tinerilor participanți la rubrica „Excelență”. În cadrul galei s-au înregistrat 143 de aplicanți, la cele 5 categorii de premiere.

Gala Studenților va oferi și un Premiu Mare unuia dintre laureații ediției curente. Scopul GSORM este încurajarea participării în cadrul rubricii „GSORM Innovation Hub”, un workshop care va facilita explorarea prin discuție a modalităților de implicare ale studenților din diasporă și celor de acasă în activități de dezvoltare în Moldova prin soluții concrete. Tema ediției actuale o reprezintă „Soluțiile pentru Smart Cities” .

Conform tradiției, rubrica „Reveniri care inspiră” va aduce în scenă tinerii reveniți în Republica Moldova după absolvirea studiilor peste hotare și care schimbă destine în fiecare zi prin munca pe care ei o desfășoară acasă. Cei care ar dori să facă parte din rubrica „Reveniri care inspiră”, formularul de aplicare este disponibil AICI.

echipa_final_rezolutie

Proiectul este 100% apolitic, de aceea Echipa GSORM este în continuă căutare de parteneri strategici și de implementare, care să întruchipeze , prin munca lor de zi cu zi, valorile GSORM și a Moldovei de mâine. În scopul implicării diasporei, a fost lansată o campanie de crowdfunding, pentru contribuții în realizarea proiectului și premierii tinerilor. „Așteptăm cu mult drag și responsabilitate donațiile voastre pe pagina Campaniei noastre de Crowdfunding și suntem pregătiți să oferim următoarele beneficii de promovare celor care ni se vor alătura.” – declară echipa.

Acest eveniment n-ar fi fost posibil fără partenerii Galei care inspiră în fiecare zi și demonstreaza prin puterea exemplului că și ACASĂ se poate, și anume: Foreign Investors Assosciation (Partener Principal), Asociația Oberliht, AUF (Agence universitaire de la Francophonie), Vinaria din Vale, Orange, cărora li se alătură pentru prima dată RePatriot, StarLab, POT music, Erasmus +, Le Bridge, Arbustum SRL, și Sprijină.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente