21:32:29 16.04.2024
Stiri

VIDEO // Fetița care a CUCERIT lumea „prostindu-se“ la telefon

Știri 21.11.2018 07:30 Vizualizări7195 Autor: Ziarul National


VIDEO // Fetița care a CUCERIT lumea „prostindu-se“ la telefon sursa: eva.ro

O fetiță din Irlanda face senzație cu talentul său de actriță. Ea a fost filmată în timp ce se prefăcea că vorbește la telefon cu cineva, râzând și gesticulând într-un mod incredibil.

O înregistrare video postată pe Instagram a făcut-o celebră în întreaga lume pe Daisy Healy, o fetiță în vârstă de numai trei ani din Dublin. Ea are deja propriul canal YouTube, intitulat sugestiv Crazy Daisy, iar admiratorii nu contenesc să o laude pentru talentul său actoricesc.

Daisy a fost filmată în camera unui hotel de tatăl ei, Alan, iar înregistrarea a devenit virală, având peste 45.000 de vizualizări în decurs de o săptămână, relatează Daily Mail. Imaginile o arată pe Daisy vorbind cu prietena sa imaginară, bunica ei. Pe lângă gesturile sale foarte amuzante, imitate din comportamentul adulților, micuța uimește cu imaginația ei, cu felul în care dialoghează și râde, ca și cum ar vorbi cu cineva.

Probabil că filmarea ar fi fost amuzantă chiar dacă ea discuta cu un interlocutor, dar faptul că toată scena este creația sa este remarcabil, iar Daisy pare născută să devină actriță.

Tata se ține de făcut poze și e foarte rău. Eu îi zic să nu-mi mai facă... Iar el o ține așa: «Nu-ți fac, nu-ți fac»”, îi spune ea persoanei imaginare cu care se preface că vorbește, gesticulând amuzant.

„Știi unde mă duc? Mă duc în parc. Încerc să mă descurc cu asta sau poate nu, fiindcă tati face poze”, continuă ea pe același ton. În sfârșit, se aude și vocea tatălui, care o întreabă dacă e gata să meargă, iar ea îi explică prietenei sale imaginare: „Gata, mergem!”, înainte să închidă.

Tatăl fetiței, Alan, spune că dialogurile telefonice cu personaje imaginare sunt ceva obișnuit în casa lui, îndeosebi cu membrii familiei și cu educatoarea ei. În clipul care a devenit viral Daisy vorbea cu bunica sa și cu verișorul ei, bebelușul Hugo.

La cererea oamenilor cuceriți de talentul fetiței sale, Alan a lansat un canal YouTube pe care pot fi văzute și alte conversații haioase. Într-unul dintre filmulețe, Daisy are doar câteva luni și dansează pe o piesă a lui Tom Misch la fereastra dormitorului părinților ei.

Deocamdată, canalul are 300 de abonați, dar Alan spune că nu postează toate scenele la care asistă în casa lui. „Uneori intru în cameră și o văd recreând ziua pe care a petrecut-o la grădiniță, cu toate păpușile așezate pe scaune și cu Daisy în rolul educatoarei”, a povestit bărbatul.

„Nu-i place când iau telefonul ca să o filmez sau pozez, așa că niciun filmuleț nu a fost pregătit dinainte”, a explicat el.

Deși pare foarte dezinvoltă când „își face numărul”, Daisy este de fapt foarte rușinoasă în prezența persoanelor pe care le vede prima dată, însă, după un timp, devine mai relaxată.

Daisy trăiește în Dublin cu tatăl ei, mama, Michelle, și cei doi frați mai mari, Alexandra (13 ani) și Noah (6 ani), ambii elevi la școli de arte. „Poate va urma și ea calea asta, dar nu o voi forța să facă ceva”, a spus tatăl simpaticei Daisy.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md