Recomandări #diez. Evenimente pentru 21 noiembrie, o zi frumoasă de miercuri

pexels-photo-590798
Foto: tobi

E miercuri și asta înseamnă că e mijlocul săptămânii. Pentru ca timpul să treacă mai frumos, echipa diez a selectat câteva evenimente la care poți să mergi împreună cu prietenii sau familia.

# Lansarea cărții „Oglinzile Cetății” de Nicolae Busuioc

Image may contain: 1 person, text

Miercuri, 21 noiembrie, la ora 14.00, va fi lansată cartea „Oglinzile Cetății: Dialoguri de ieri și de azi (Iași – Chișinău)” de Nicolae Busuioc, apărută prin colaborarea editurilor „Știința” (Chișinău) și „Junimea” (Iași). La eveniment vor participa mai multe personalități cu care a dialogat autorul volumului: acad. Mihai Cimpoi, scriitorii Spiridon Vangheli, Arcadie Suceveanu, Nicolae Dabija, Vasile Romanciuc, Claudia Partole, Eugen Lungu, Iurie Colesnic. Mai multe detalii vedeți aici. 

# Ziua Recunoștinței: O Tradiţie Americană

Image may contain: food and text

Studenții sunt invitați să savureze o adevărată cină Americană de Ziua Recunoștinței. Organizatorii promit o mulțime de mâncare, jocuri, premii și multe altele! Locurile sunt limitate, deci rezervați-vă biletele gratis din timp. Cum o puteți face, dar și mai multe despre eveniment vedeți aici. 

# Fashion Design with Filippo Fanini/ Polimoda

Image may contain: 1 person, text

Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIPhouse” vă invită în cadrul programului Fashion Academy la cursul intensiv “Fashion Design”, asigurat de către Filippo Fanini, Polimoda, Italia ce va avea loc între 20 și 23 Noiembrie 2018 în incinta ZIPhouse. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Meet Phil Pallen, Brand & Social Media Strategist

Image may contain: 1 person, smiling, text

Te-ai întrebat mereu care e secretul unui brand de succes? Vrei să știi cum să-ți creezi, poziționezi și promovezi brandul personal sau al startup-ului tău? Vino la Startup Grind și cunoaște-l pe Phil Pallen, expert în branding și social media, și fondatorul companiei de branding Phil Pallen Collective. Mai multe despre eveniment vezi pe Facebook. 

# Văduve

Image may contain: 4 people, text

În agitatul Chicago al zilelor noastre, patru femei care nu au altceva în comun decât datoriile lăsate de soţii eliminaţi de rivali din lumea criminală, decid să nu-şi lase viitorul în mâinile altora. Cum se desfășoară acțiunile vedeți pe Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente