Autocar cu moldoveni revenind din Italia, răsturnat în România. O femeie a decedat, iar alte șase au fost rănite

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O persoană a decedat, iar alte șase au fost rănite după ce un autocar, înmatriculat în Republica Moldova, s-a răsturnat, luni seara în preajma localității Mărășești, între Haret și Modruzeni, județul Vrancea. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, autocarul venea din Italia, avea numere de înmatriculare moldovenești și se îndrepta către Chișinău.

ISU Vrancea mai precizează că în autocar se aflau 11 pasageri și trei șoferi. O persoană grav rănită și cinci rănite ușor au fost transportate la spitalul din Focșani.

Poliția Rutieră Vrancea a constatat preliminar că cel mai probabil GPS-ul i-ar fi deviat pe șoferi de pe E85 către un drum secundar, spre Modruzeni, iar într-o curbă periculoasă, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-un șanț.

În această dimineață premierul Pavel Filip a cerut structurilor responsabile să ofere tot suportul necesar persoanelor aflate în dificultate în urma producerii accidentului și familiilor acestora. Totodată, Guvernul va acoperi cheltuielile de repatriere a femeii decedate în accidentul din România.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...