Peste 40 de unități de transport deblocate și 17 localități fără energie electrică. Care este bilanțul ninsorii de ieri

deblocare 1

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au fost antrenați pentru efectuarea acțiunilor de deblocare a mijloacelor de transport, intervenția la lichidarea consecințelor accidentelor de circulație, dar și tractarea autovehiculelor derapate de pe traseu în urma condițiilor meteo nefavorabile.

Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI a intervenit pentru ajutor în urma a cinci accidente de circulație produse pe trasee din raioanele Leova, Dubăsari, Ialoveni, Cahul și Anenii Noi. Salvatorii au fost implicați la efectuarea lucrărilor de tracțiune a mijloacelor de transport derapate de pe drumurile din raioanele Strășeni, Hîncești, Orhei, Ungheni, Sîngerei, Ialoveni, Telenești, Șoldănești, Criuleni, Drochia, Rezina, Bălți și Nisporeni.

În total au fost deblocate 42 unități de transport dintre care trei ambulanțe din raioanele Ungheni, Orhei și Criuleni care urmau să ajungă la pacienți. Conform datelor oferite de furnizorii de curent electric din teritoriu, către dimineața zilei de 20 noiembrie fără energie electrică rămân parțial 17 localități din 4 raioane și anume: Strășeni, Orhei, Telenești și Călărași.

Pentru reconectarea consumatorilor lucrează în teren brigăzi specializate. Potrivit informației Administrației de Stat a Drumurilor, pentru împrăștierea materialului antiderapant pe trasee lucrează 173 unități de tehnică, fiind implicați 247 de muncitori.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente