Peste 40 de unități de transport, inclusiv trei ambulanțe, deblocate de salvatori în ultimele 24 de ore

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Salvatorii și pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au intervenit în ultimele 24 de ore pentru ajutor în urma a cinci accidente de circulație produse pe trasee din raioanele Leova, Dubăsari, Ialoveni, Cahul și Anenii Noi. Mai mult, salvatorii au fost implicați la efectuarea lucrărilor de tracțiune a mijloacelor de transport derapate de pe drumurile din raioanele Strășeni, Hîncești, Orhei, Ungheni, Sîngerei, Ialoveni, Telenești, Șoldănești, Criuleni, Drochia, Rezina, Bălți și Nisporeni. În total au fost deblocate 42 unități de transport dintre care trei ambulanțe din raioanele Ungheni, Orhei și Criuleni care urmau să ajungă la pacienți.

Salvatorii și pompierii au fost antrenați pentru efectuarea acțiunilor de deblocare a mijloacelor de transport, intervenția la lichidarea consecințelor accidentelor de circulație, dar și tractarea autovehiculelor derapate de pe traseu în urma condițiilor meteo nefavorabile.

Conform datelor oferite de furnizorii de curent electric din teritoriu, către dimineața zilei de 20 noiembrie fără energie electrică rămân parțial 17 localități din patru raioane și anume: Strășeni, Orhei, Telenești și Călărași. Pentru reconectarea consumatorilor lucrează în teren brigăzi specializate.

Potrivit informației Administrației de Stat a Drumurilor, pentru împrăștierea materialului antiderapant pe trasee lucrează 173 unități de tehnică, fiind implicați 247 de muncitori.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...