/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Cozi imense la service-urile auto. Unii proprietari muncesc alături de angajații lor, pentru ca să reușească să deservescă clienții

missing
19 noiembrie 2018, ora 18:53

De când lucrăm, așa coadă încă nu am văzut niciodată. Suntem bucuroși, dar și băieții obosiți”, Leonid Gherasimel, proprietarul unui service auto.

Leonid Gherasimel are acest service auto de mai mulți ani și spune că, în anii precedenți, în această perioadă de timp, clienții puteau fi numărați pe degete. De data aceasta însă proprietarul a fost nevoit să-și scoată la muncă toți angajații, pentru ca să facă față fluxului mare de mașini.

I-am scos pe toți. Și eu, inclusiv. Îi flux, clienți. Coadă, mulți. Noaptea mai puțin, dar sunt și noaptea. Ultimele 3-4 zile au venit mai mulți, așa după timp. Zăpada i-a speriat pe toți”, Leonid Gherasimel, proprietarul unui service auto.

Chiar dacă schimbarea pneurilor durează 15 minute, majoritatea șoferilor așteaptă ore întregi, din cauza cozilor formate în apropiere de centrele de deservire auto.

„De trei ore aștept”.

„În principiu stau de la orele 11:00, e ceva timp, e mult”.

„Am o oră de când stau și cred că mai am de stat vreo oră, două”.

„De ce ați venit atât de târziu? Pentru că nu am avut timp până acum”.

„Am stat acasă, nu am ieșit nicăieri. De aia nu am schimbat”.

Șoferii care vor fi prinși că circulă cu pneuri de vară pe timp de ninsoare vor fi amendați, avertizează poliția.

Suplimentar vor fi întocmite procese verbale conform articolelor 228, care prevede o amendă de la 150 la 300 de lei. Adică, la cei 1500 de lei, unde prevede alianiatul 2, suplimentar vor mai fi până la 300 lei”, Silviu Mușuc, șef adjunct, direcția de poliție mun. Chișinău.

Potrivit meteorologilor, vremea rea se va menține pe tot parcursul săptămânii. Astfel că, autoritățile recomandă șoferilor să se echipeze cu pneuri de iarnă, lopeți și lanțuri pentru ghețuș.

Reporter: Ana Sârbu
Imagine: Tudor Bigu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram