16:08:30 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Microbuz cu 14 pasageri la bord, răsturnat lângă Ialoveni, o ambulanță blocată în zăpadă și zeci de tracțiuni ale mașinilor pe traseele naționale

Social 19.11.2018 18:06 Vizualizări1491 Autor: Ziarul National
VIDEO // Microbuz cu 14 pasageri la bord, răsturnat lângă Ialoveni, o ambulanță blocată în zăpadă și zeci de tracțiuni ale mașinilor pe traseele naționale


Zăpada care continuă să cadă în R. Moldova le dă mari bătăi de cap șoferilor.

Pe parcursul zilei de astăzi, salvatorii și pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au intervenit pentru tractarea mai multor mijloace de transport derapate de pe trasee din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Prima intervenție a echipajelor IGSU a avut loc în apropiere de localitatea Sociteni din raionul Ialoveni, unde un microbuz de pe ruta Beșalma - Chișinău a derapat de pe carosabil și s-a inversat. În interiorul microbuzului se aflau 14 persoane, care nu a au avut de suferit. Pompierii au efectuat lucrări de tracțiune a mijlocului de transport.



Lucrări de tracțiune au avut loc și pe trasee din raioanele Strășeni, Dubăsari, Ialoveni, Călărași și Orhei.

Potrivit IGSU, o ambulanță care se grăbea spre un pacient a rămas blocată în apropiere de localitatea Seliște, raionul Orhei, iar salvatorii au efectuat lucrări de deblocare pentru ca aceasta să poată ajunge la bolnav.

Pentru că avertizarea meteo de lapoviță și ninsori abundente mai este în vigoare, IGSU atenționează conducătorii auto să-și echipeze mașinile cu pneuri de iarnă, să fie prudenți în trafic, iar în portbagajul mișinei să poarte lopată, lanțuri și nisip. În caz de situații de urgență, oamenii pot apela pentru ajutor Serviciul unic 112.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md