(VIDEO) Grup de petrecăreți, reținut pentru tulburarea ordinii publice pe timp de noapte în centrul capitalei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un grup de persoane în stare de ebrietate alcoolică a fost reținut de oamenii legii pentru tulburarea ordinii publice pe timp de noapte. Aceștia s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei cu vârstele de 30 ani și 45 ani, fără antecedente penale, care au fost transportați la Inspectoratul de Poliție a sectorului Centru, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Potrivit Poliției Capitalei, angajații Batalionului de patrulare și reacționare operativă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au recepționat o chemare, pe strada Armenească, potrivit căreia un grup de persoane în stare de ebrietate alcoolică tulbură ordinea publică și fac gălăgie. La fața locului la solicitarea angajaților de poliție de a înceta acțiunile ilegale, ultimii nu au reacționat, nesubordonându-se cerințelor colaboratorilor de poliție.

Astfel, polițiștii BPRO a DP mun. Chişinău, cu suportul angajaţilor BPDS „Fulger” şi DTC a MAI, au reținut indivizii care s-au dovedit a fi cu vârstele de 30 ani și 45 ani. Indivizii au fost documentaţi pentru „Huliganism nu prea grav” şi „Nesubordonarea cu reavoinţă dispoziţiei sau cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept”, iar dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă amendă de până la 3.000 de lei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...