Moldo Crescendo va susține un concert la Sala cu Orgă. Elevii și studenții instituțiilor de muzică au acces gratuit

unnamed

Un nou concert urmează să fie susținut la Chișinău de către trei din cei șase soliști de la Moldo Crescendo. Evenimentul Moldo Crescendo Trio va avea loc la data de 27 noiembrie, începând cu ora 19:00 la Sala cu Orgă.

Muzica și talentul îi reunește în perioada 17-25 noiembrie pe Dan-Iulian Drutac (vioara), Constantin Borodin (violoncel) și Marcel Lazar (pian) la Berna, Elveția, unde vor participa la un master-class de muzică de cameră din Europa – ECMA (European Chamber Music Academy).

Urmând cursurile acestui master, învățând de la cei mai buni și descoperind noi „țărmuri” în propriile lor suflete, tinerii vor reveni direct la Chișinău pentru a împărtăși cu publicul de aici muzica de calitate.

Evenimentul Moldo Crescendo Trio va avea loc pe 27 noiembrie, începând cu ora 19:00, la Sala cu Orga. În cadrul concertului vor fi interpretate doua trio-uri de Wolfgang Amadeus Mozart și Johannes Brahms.

unnamed (1)

Elevii și studenții instituțiilor de muzică au acces gratuit în cadrul evenimentului la prezentarea carnetului, iar pasionații și admiratorii muzicii de camera își pot asigura un loc în sala de concert prin achiziționarea unui bilet pe iticket.md.

Detalii despre eveniment vezi AICI.

Moldo Crescendo este un festival de muzică clasică, creat de tineri născuți în Moldova, care studiază sau au studiat în diferite colțuri ale Europei – Londra, Geneva, București, Cluj, Moscova, Maastricht.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente