Un microbuz cu 19 pasageri la bord s-a răsturnat între Sărata-Galbenă și Cneazevca, iar altul – cu 17 muncitori – lângă Ustia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un microbuz de pe ruta Chișinău-Cahul cu 19 pasageri la bord s-a răsturnat în această dimineață între satul Sărata-Galbenă din raionul Hîncești și satul Cneazevca din raionul Leova, iar un alt microbuz ce transporta 17 pasageri la muncă s-a răsturnat în apropiere de localitatea Ustia, raionul Dubăsari. În ambele cazuri, șoferii au pierdut controlul volanului din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Accidentul cu implicarea microbuzului de pe ruta Chișinău-Cahul s-a produs în jurul orei 08:00. Șoferul în vârstă de 31 de ani, originar din raionul Cantemir, era la volanul vehiculului de model Mercedes Sprinter, având la bord 19 pasageri. Acesta ar fi pierdut controlul volanului din cauza condițiilor meteorologilor nefavorabile, a derapat și s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, s-a răsturnat, iar șase persoane s-au ales cu diverse traumatisme. Este vorba trei bărbați, două femei, dar și un adolescent de 16 ani. Aceștia au fost transportaţi la Spitalul Raional Hînceşti, iar ceilalţi pasageri s-au ales cu o sperietură şi au fost preluaţi de un alt microbuz care i-a transportat la destinaţie.

În urma celuilalt accident cu implicarea unui microbuz, 18 persoane au fost transportate la spital, după ce microbuzul care transporta muncitori s-a răsturnat lângă satul Ustia, raionul Dubăsari. Potrivit politiei, șoferul microbuzului, un bărbat de 27 de ani a pierdut controlul asupra volanului. În urma impactului, atât șoferul, cât și cei 17 pasageri au fost transportați la spitalul din Criuleni.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...