/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ UPDATE: Șase persoane au fost traumate în urma accidentului produs pe traseul Chișinău-Cahul

missing
19 noiembrie 2018, ora 12:07

Potrivit ofițerei de presă al IP Hâncești, Cristina Vicol „Șoferul microbuzului de rută ce se deplasa din orașul Cahul spre Chișinău a pierdut controlul volanului din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a derapat de pe traseu şi s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului.

Ceilalţi pasageri s-au ales cu o sperietură şi au fost preluaţi de un alt microbuz. Ulterior, aceștia fiind transportați la destinaţie.

Oamenii legii au iniţiat o anchetă şi urmează să stabilească toate circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier.

Anterior, patru persoane, printre care trei bărbați și o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la Spitalul Raional Hâncești.

De menționat că, automobilul era echipat cu anvelope de iarnă.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram