13:30:36 25.04.2024
Stiri

FOTO // Un fost MINISTRU promovat de PLDM a aderat la PD: „Sunt onorat să fiu alături de o echipă puternică, alături de oameni frumoşi”

Politică 19.11.2018 12:00 Vizualizări3631 Autor: Ziarul National
FOTO // Un fost MINISTRU promovat de PLDM a aderat la PD: „Sunt onorat să fiu alături de o echipă puternică, alături de oameni frumoşi” facebook


Fostul ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, Ion Sula, promovat în această funcție de Partidul Liberal Democrat din Moldova, se numără printre cei 360 de membri noi ai Partidului Democrat (PD). Carnetul de membru i-a fost înmânat ieri, în cadrul unui forul organizat de PD la Ialoveni.

„Sunt onorat astăzi să fiu alături de dumneavoastră alături de o echipă puternică, alături de oameni frumoşi. Mă bucur că de astăzi înainte o să vă pot spune colegi şi împreună vom putea munci pentru Moldova”, a spus proaspătul membru al PD, Ion Sula.

Potrivit președintelui Organizației Teritoriale PD din Ialoveni, Ghenadie Sajin, formațiunea are din ce în ce mai mulți aderenți. „Au aderat la noi 360 de persoane noi, pentru că au văzut rezultatele activităţii guvernării de astăzi, rezultatele activităţii PD. Partidul are nevoie de oameni notorii, de personalităţi, de oameni buni, specialişti”, a menţionat acesta, citat de canal3.md.

Organizaţia Teritorială a PD din raionul Ialoveni numără peste trei mii de membri, a subliniat Sajin.



PD informează că ieri alte două dintre organizațiile teritoriale PD s-au reunit în cadrul forumurilor. E vorba de OT Rezina și Bălți. „Au avut loc discuții deschise între membri, conducerea locală și centrală. Ne bucurăm că vedem rezultate bune și că echipele noastre sunt tot mai numeroase. Noi colegi și-au primit carnetele de partid și le suntem recunoscători pentru că ne-au ales”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a formațiunii.

De menționat că Ion Sula a fost numit în funcția de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare pe 18 februarie 2015. Acesta a activat în Guvernul condus de Chiril Gaburici, iar ulterior - în cabinetul lui Valeriu Streleț.

Între 2014-2015, Ion Sula a fost director general al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, iar între 2013-2014 - viceministru al Agriculturii și Industriei Alimentare. Anterior, între 2009 și 2013 el a mai activat în cadrul Ministerului Agriculturii în Direcția generală de dezvoltare a politicilor sectoriale și siguranța alimentelor și Direcția de politici de piață a produselor de origine vegetală.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md