Înregistrează un mesaj video sau scrie un eseu despre Drepturile Omului, publică-l pe Facebook și câștigă premii

facebook3-foto-700×394

Ce înseamnă drepturile omului pentru tine? Care, în opinia ta, este rolul și importanța drepturilor omului în societatea de astăzi? Răspunde la aceste întrebări și participă la concurs.

Dacă ai între 16 și 22 de ani, participă la Concursul organizat pentru a celebra cea de a 70-a aniversare a Declarației Universale a Drepturilor Omului, unul din cele mai importante documente ale secolului XX, fiind tradus în peste 500 de limbi.

Declarația Universală a Drepturilor Omului are 30 de articole și a fost adoptată la 10 decembrie 1948 de către Organizația Națiunilor Unite. Declarația promovează drepturile fundamentale ale omului astfel încât fiecare femeie, bărbat sau copil de pe această planetă să poată trăi și crește în pace și cu demnitate – de la dreptul la viață, libertatea și siguranța personală sau dreptul la educație, libertatea de exprimare și asociere, precum și dreptul la muncă sau la o egală protecție a legii.

#CUM PARTICIPI?

Înregistrează un mesaj video sau scrie un eseu și publică lucrarea pe pagina personală de Facebook. În postarea ta utilizează hashtag-ul #DUDO70deANI.

Pe pagina oficială a Asociației Promo-LEX de pe Facebook lasă mesajul – PARTICIP LA CONCURS.

#IMPORTANT

Spune-le prietenilor despre concurs și roagă-i să te ajute să promovezi lucrarea ta, deoarece numărul de vizualizări,  aprecieri și distribuții ale lucrărilor pe Facebook, acumulate în perioada de promovare vor fi luate în considerație de către juriu la desemnării câștigătorilor.

În cadrul concursului vor fi premiate 3 cele mai bune mesaje video și 3 cele mai bune eseuri care vor aborda tematica campaniei.

*Fondul total de premiere constituie 2000 de lire sterline!

Pentru mai multe detalii cu privire la desfășurarea concursului consultă Regulamentul Concursului.

Concursul este lansat în cadrul Proiectului „Sărbătorirea drepturilor omului în Moldova în contextul celei de-a 70-a aniversări de la adoptarea Declarației Universale a Drepturilor Omului.”, implementat de către Asociația Promo-LEX și susținut financiar de către Ambasada Britanică la Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente