Hai la teatru! Care este repertoriul Teatrului Național „Mihai Eminescu” pentru perioada 19 – 25 noiembrie

iotf-19_0

În perioada 19 – 25 noiembrie, spectatorii sunt invitați la mai multe spectacole frumoase la teatrul „Mihai Eminescu”, din Chișinău. Iată care este repertoriul spectacolelor pentru săptămâna viitoare.

Joi, 22 noiembrie, ora: 18.00

Miss-Liberty_afiș_net

În premieră „Miss Liberty – Ultimul Madrigal” de Mircea M. Ionescu. Cu ocazia centenarului, Teatrul Național Târgu-Mureș (Compania Liviu Rebreanu) în colaborare cu Teatrul „Mihai Eminescu” din Chișinău, va produce în cadrul proiectului „Festival de teatru româno-basarabean 10X10” un spectacol în regia lui Kincses Elemér. Piesa scrisă de Mircea M. Ionescu ne prezintă poveștile a zece personaje care se întâlnesc la capătul podului Queensboro din New York. De ce clipe își amintesc aceștia și unde îi vor duce poveștile lor?…

Vineri și Sâmbătă, 23-24 noiembrie, ora: 18.00

carn

Carnavalul nostru – cel de toate zilele, versiune scenică 2018 după opera lui I.L. Caragiale își trimite măștile cu energia disperării în intersecția ultimilor trei secole (XIX, XX, XXI); răspântie neliniștitoare unde totul se maculează, se degradează frenetic, cade în deriziune…Trădăm plângând, râdem trădând… Această distribuție de șoc a Carnavalului de la Teatrul Național „Mihai Eminescu” trebuie să ne cuprindă pe toți cu dăruire, măiestrie și virtuozitate într-un fascinant delir… fără oprire… fără poticnire… fără împotrivire… fără scăpare… fără sfârșit… Desăvârșit!

Duminică, 25 noiembrie, ora: 18:00

fmdsi_0

Filumena Marturano sau Divorţ în stil italian e un spectacol cu mare succes la public: povestea relaţiei amoroase care a durat 26 de ani intre Domenico Soriano, napolitan înstărit din lumea bună şi Filumena, fostă cocotă, cucereşte iremediabil prin sinceritate şi adevăr.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente