/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cea mai importantă expoziție de fotojurnalism, la Chișinău. Poți vedea poveștile de viață ascunse în 137 de fotografii de excepție

18 noiembrie 2018, ora 08:18

Potrivit organizatorilor, fotografii au surprins realități din diferite colțuri ale lumii.

Lansarea expoziției va avea loc pe 21 noiembrie, ora 15:00 și expoziția va putea fi în fiecare zi de la 10.00 la 17.00 cu excepția zilei de vineri. Costul unui bilet este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru studenți. Biletele pot fi cumpărate în incinta muzeului.

Expoziția World Press Photo călătorește în întreaga lume, fiind montată în peste 100 de spații din peste 45 de țări și vizitată de peste 3,5 milioane de oameni la fiecare ediție. Competiția, aflată la cea de-a 61-a ediție, a reunit în jur de 5 mii de fotografi din 125 de țări care au expediat peste 73 de mii de imagini. Juriul a premiat 45 de fotografi din 25 de țări.

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent și Oficiul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram