(UPDATE) Patru cetățeni moldoveni au decedat în accidentul de la Brăila

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

12:30: Numărul decedaților a ajuns la patru. Este vorba de trei copii și o femeie. Patru persoane sunt grav rănite.

Update 11:52: Potrivit ultimelor informații, trei persoane au decedat, între care doi copii și o femeie, în vreme ce 29 de persoane au fost trasportate la spitalele din Brăila și Galați, a anunțat Cătălin Bocai, comisar Infotrafic.

Ștefan Stoia de la ISU Brăila a precizat că autocarul a fost pus pe roți, dar nu a fost mutat. A treia persoană decedată a fost găsită sub roțile autocarului, a mai spus acesta.

Două persoane au murit, iar alte 20 au fost rănite într-un accident de circulație produs miercuri dimineață în România, în localitatea Baldovinești, din județul Brăila, după ce autocarul cu care erau transportați s-a răsturnat într-o curbă, cel mai probabil din cauza vitezei.

În autocar se aflau 38 de persoane, dintre care 36 cetățeni moldoveni.

În autocar se aflau 38 de persoane, 36 de turiști moldoveni și doi șoferi turci. Accidentul s-a produs la Baldovinești. S-a răsturnat pe partea dreaptă a drumului. A fost activat Planul Roșu de intervenție cu aprobarea prefectului. Planul Roșu se activează când este accident colectiv și capacitatea de intervenție este depășită. Au venit și colegii noștri de la SAJ Galați, care ne ajută”, au anunțat autoritățile române

În jur de ambulanțe au intervenit pentru a transporta răniții la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brăila. Circulația este oprită în zonă.

Secretarul de stat în Ministerul român de Interne, Raed Arafat, că, din primele informații, un copil și un adult au decedat, iar cel puțin 20 de persoane sunt rănite.

De asemenea, Arafat a arătat că au fost trimise echipaje suplimentare de la Galați, iar mai multe elicoptere sunt în așteptare în cazul necesității de transport a victimelor la spitale din București.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...